KIC Ljubljana Mobitel Čas je za nov mobitel, zato grem v raziskavo, da vidim, kaj lahko dobim

Čas je za nov mobitel, zato grem v raziskavo, da vidim, kaj lahko dobim

Končno sta dve leti mimo in čas je, da si lahko kupim nov mobitel, saj si res želi nekaj boljšega. Do končnega nakupa bo seveda še nekaj časa trajalo, ker moram sedaj pregledati vso ponudbo, ki obstaja, da najdem nekaj, kar bi mi ustrezalo. Niti ne vem točno, kaj se dobi ta hip in kateri so najboljši. Za zdaj mi je najbolj pomembno, da ima mobitel zelo dobro kamero in hitrost, potem pa res ne vem več, kaj je tisto, kar bi še lahko koristilo. 

Čas je za nov mobitel, zato grem v raziskavo, da vidim, kaj lahko dobim

Vsaj ti dve stvari sta me najbolj motili pri zdajšnjem telefonu, saj hitrost ni bila vedno nekaj, s čimer bi se lahko telefon pohvalil in udi fotografije niso bile vedno takšne, ki bi si jih želela. Tukaj sem videla, da potrebujem nekaj precej boljšega. In sedaj, ko imam to možnost za ponovno dvoletno vezavo, se moram malce bolj pametno odločiti za nakup, kakor pa prej. Tokrat ne bom tako zelo gledala na ceno kakor nazadnje, saj mislim, da če bi vzela telefon, ki je za pet evrov na mesec dražji, da bi bila kakovost precej boljša. 

Ampak korak po koraku. Najprej bom pregledala ponudbo, da vidim, kaj lahko dobim, in da morda sam vidim, kaj bi mi bilo najbolj všeč. Potem se bom pa še malce pozanimali pri znancih, kakšne telefone imajo in kako so z njimi zadovoljni in če morda poznajo telefone, ki jih bom dala v svoj ožji izbor. Lahko, da bo to šele čez kakšen mesec, ampak vsaj vem, da bo zelo kmalu. Vsekakor si želim, da bi lahko delala boljše fotografije, ki jih lahko objavljam na socialnih omrežjih.