KIC Ljubljana Čebelarska oprema Čebelarska oprema nov trend pri bogataših

Čebelarska oprema nov trend pri bogataših

Včeraj sem poslušala po televiziji novo aktualno novico iz življenja bogatašev. Čebelarska oprema je nov trend v Silicijevi dolini. Torej v Silicijevi dolini, tam kjer so doma Google, Youtube, Uber in drugi veliki bogataši je do zdaj bil trend, da so si ti bogataši omislili kokošnjake.

Tako je novica se ni začela z naslovom čebelarska oprema nov trend, ampak se je začela z naslovom bogataši nori na kokoši. Skratka vsebina same novice je, da so si novodobni bogataši omislili nov trend in to je reja kokoši. Torej za svoje kokoši gradijo tudi po več tisoč dolarjev vredne kokošnjake, nato pa gledajo svoje kokoši kako se te prosto pasejo po njihovih travnikih. Meni osebno se to zdi skoraj neverjetno, če ne bi novica bila podkrepljena z video vsebinami teh bogatašev in njihovih izjav.

Torej zakaj kokoši? Ker naj bi jih kokoši pomirjale in ker naj bi kokoši bile tiste, kjer se lahko spet povežejo z naravo. Torej, ko ti milijonarji pridejo domov, se usedejo na vrtu ter si ogledujejo kokoši, ki se sprehajajo po njihovem posestvu. In najlepša stvar pri vsem skupaj je to, da jajca, ki jih te kokoši izležejo podarijo svojim prijateljem.

Toda ker se trendi hitro spreminjajo na koncu novice pride opozorilo, da so kokoši verjetno ven iz mode, ker naj bi v prihodnje naslednji trend predstavljale čebele in čebelarska oprema. Torej verjetno se bodo v prihodnosti bogataši začeli zanimati za čebelarsko opremo in vzgajanje čebel. Kar pa sploh ni slabo za našo Slovenijo. Čebelarska oprema in poznavanje čebelarstva je doma v Sloveniji. Torej če si ti bogataši resnično želijo naučiti čebelarstva in opremiti tako, da bo njihova čebelarska oprema optimalna potem preprosto morajo obiskati Slovenijo. Slovenija pa bi se lahko ponašala z novim sloganom Čebelarska oprema je doma v Sloveniji. Ker če se Slovenija lahko s čem pohvali, potem je to zagotovo čebelarska oprema.